Workshops

Leer schminken met MadeBeLief!

Het is natuurlijk leuk om jouw kind te laten schminken, maar nog leuker om zelf te doen.
Met wat simpele technieken kun je ze in een hond of varkentje laten veranderen.

10446370_360165744148295_857136439560100205_nLeer deze ‘tips and tricks’ en enkele basistechnieken van (kinder)schminken in mijn workshop. Ik besteed op zo’n middag/avond aandacht aan de figuren die kinderen het vaakst vragen; prinses, vlinder, tijger, poes en piraat. Maar als je zelf graag een specifiek figuur wil leren is daar zeker ruimte voor.

Het is fijn om samen met iemand te komen, zodat je op elkaar kunt oefenen. Het werkt toch het prettigst als je de persoon die je gaat schminken al een beetje kent. Dit is overigens niet noodzakelijk, je kunt ook alleen komen.

Helaas kan ik je geen garantie geven of je de workshop kunt volgen op de door jou gekozen middag/avond. Er moeten minimaal vier aanmeldingen per avond zijn. Ik zorg voor te drinken en wat lekkers. Aan het eind van de workshop krijg je een sponsje, schminkkleur naar keuze en een stippenpenseel mee.

Ben je met een groepje van minimaal vier personen (max. 8) en willen jullie graag een workshop volgen? Vraag mij dan naar de mogelijkheden!  Je doet dit ook via de contactpagina.

De kosten voor de workshop bedragen € 40,- p.p. Dit is inclusief een sponsje, schminkkleur naar keuze en stippenpenseel.