Wie is MadeBeLief?

MadeBeLief is Madelief!

Schminken is mij met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan werd ik vaak geschminkt door mijn moeder. Elke Koninginnedag of braderie was het feest, want dan mochten wij weer geschminkt worden. Ook op een druilerige dag werd soms de schminkkoffer uit de kast gehaald, zodat we geheel in stijl prinsesje speelden, of als ‘echte’ katten door het huis gingen.

10169238_295675793930624_5561323287961288391_nToen ik wat ouder was, veranderde het laten schminken in schminken. Ik ben zonder enige ervaring begonnen met schminken op Koninginnedag, om mijn moeder te helpen met de rijen kids die stonden te wachten. Met wat tips en tricks van haar werd ik steeds beter en inmiddels sta ik al weer bijna 15 jaar op elke Koninginnedag/Koningsdag te schminken.

Ik vind het leuk om mezelf steeds weer nieuwe dingen aan te leren. Ik haal vaak wat voorbeelden van internet en probeer ze ‘na’ te doen. Inmiddels heb ik ook zelf wat cursussen gevolgd, waardoor ik weer veel nieuwe inspiratie heb.

 

Dit bedrijfje biedt mij de mogelijkheid om nog vaker te kunnen doen wat ik leuk vind, namelijk (kinderen) schminken. De blik in hun ogen als ze naar zichzelf kijken, vol ongeloof en verbazing, blijft prachtig en onvergetelijk!