Schminken op locatie

MadeBeLief komt jouw kant op!

Schminken is voor bijna ieder kind een feest! Het is geweldig om te zien hoe compleet verrast die kleintjes zijn door de tijger of prinses die hen aankijkt in de spiegel. Vaak kunnen ze amper bevatten dat ze toch echt naar zichzelf kijken.

Mijn stand_MadeBeLiefToch is schminken niet alleen leuk voor kinderen, want ook volwassenen kunnen genieten van een complete (tijdelijke) make over, tijdens carnaval of voor een themafeest.

MadeBeLief verandert jong en ouder in no time in een kat, piraat of vlinder. Zo schmink ik op bedrijfsfeesten, braderieën en bruiloften. Ook op het kinderfeestje van je zoon/dochter of op een verjaardag kom ik graag langs om jouw gasten te schminken. Want wat is er niet leuker dan de jarige Job of Jet (en natuurlijk alle vriendjes en vriendinnetjes) te verrassen met een geschminkt gezicht?

Prijzen

Voor elk uur dat ik schmink vraag ik € 25,-, inclusief materiaalgebruik, maar exclusief reiskosten (€ 0,19 per kilometer). Ik schmink zo’n 8/10 kids per uur, afhankelijk van hun keuze.

Alle kinderen krijgen een zeepje mee naar huis, zodat de schmink er thuis makkelijk af te halen is.

Geef je een feest of is er binnenkort een braderie, waarbij je mijn hulp kunt gebruiken? Vraag dan naar de mogelijkheden! Je doet dit via de contactpagina.